Norge Sverige Danmark Finland

Om Glen Dimplex

Glen Dimplex Nordic AS er et datterselskab af Irske Glen Dimplex Group med hovedsæde i Dublin. Glen Dimplex Nordic AS er en førende leverandør af energieffektive løsninger til varme og komfort.

Vores værdier er baseret på høj kompetence, motiverede medarbejdere, kvalitet i alle processer og fokus på brug af ny teknologi. Resultatet er kvalitetsprodukter indenfor elektrisk opvarmning, energistyring og vemtialtion for både private, offentlige og kommercielle bygninger.

Vores mission er at blive en komplet leverandør af elektrisk opvarmning og ventilation i hele Norden.

Vi eksporterer til over 25 lande.

Vores mest kendte mærkevarer er Nobø, Dimplex og Xpelair. Alle tre er anerkendte brands med et omdømme som associeres med høj kvalitet, pålidelighed, funktionalitet og design.

Glen Dimplex Nordic AS har salgsselskaber i Norge, Sverige, Finland og Danmark, og eksporter til over 25 lande verden over. Hovedkontoret ligger i Stjørdal udenfor Trondheim.

Om Glen Dimplex Group

I 1973 blev Glen Electric grundlagt af Martin Naughton i Newry, Nordirland. Med syv ansatte starter den nye virksomhed med at producere oliefyldte radiatorer.

Med opkøbet af Dimplex 4 år senere i 1977, et selskab som var 8 gange større end Glen Electric og markledsledende indenfor elektrisk opvarmning, bekræftede Martin Naughton og ledelsen deres store ambitioner. Med over 10.000 ansatte globalt i 2017, og en årlig omsætning på 2 milliarder pund er Glen Dimplex Group idag verdens største producent og leverandør av intelligente løsninger og produkter til elektrisk opvarmning og vedvarende energi. Hertil kommer, Glen Dimplex globale markedsposition indenfor husholdningsapparater, køling og ventilation.

Glen Dimplex Group har mere end 30 etablerede brands i sin portefølge og har i dag opdelt organisationen i 3 forskellige divisioner. Glen Dimplex Nordic er organiseret under divisionen Heating and Ventialtion.

  • Glen Dimplex Heating and Ventilation (varme- og ventilations produkter)
  • Glen Dimplex Thermal Solutions (varmepumper og køleanlæg)
  • Glen Dimplex Consumer Appliances (husholdningsapparater)

 Læs mere om Glen Dimplex Group her

Vores fokus på miljøet

Glen Dimplex Nordic AS baseres på NS – EN ISO 14001:2015 miljøsystem og vi har følgende overordnede mål for vores miljøpolitik:

Karriere - Ledige stillinger

Viden og færdigheder er grundlaget for økonomisk vækst, konkurrenceevne, fremtidig vækst og fremgang for Glen Dimplex Nordic.

Om Nobø

Nobø har i flere årtier været ledende inden for el-varmeløsninger med sine innovative el-radiatorer og styresystemer. Med flere millioner solgte el-radiatorer er Nobø i dag markedsledende i flere lande verden over.

Om Dimplex

Dimplex er et international anerkendt brand som repræsenterer et bredt sortiment af produkter til opvarmning. Dimplex el-radiatorer er produceret på samme teknologiske platform som Nobø, innovativ kvalitet og nordisk design som det er bedst.

Om Xpelair

Xpelair har længe vøret en anerkendt aktør og markedsleder internationalt på ventilationsprodukter, og distribueres i dag til over 80 lande, verden over.