Norge Sverige Danmark Finland

Vores mærker

Kvalitetsprodukter indenfor el-varme, energistyring og ventilation.

Vi tilbyder et bredt sortiment af kvalitetsprodukter indenfor el-varme, energistyring og ventilation til de fleste bygninger. Vores erfaring med det krævende nordiske klima og makredets bredeste sortiment af el-radiatorer og energistyresystemer har gjort os til den førende leverandør af varme og komfort løsninger.

Vores mest kendte brands, Nobø, Dimplex og Xpelair, er alle anerkendt for deres høje kvalitet, pålidelighed, funktionalitet og design.

Nobø

Om Nobø

Nobø har i flere årtier været ledende inden for el-varmeløsninger med sine innovative el-radiatorer og styresystemer. Med flere millioner solgte el-radiatorer er Nobø i dag markedsledende i flere lande verden over.

Læs mere om Nobø ›

Dimplex

Om Dimplex

Dimplex er et international anerkendt brand som repræsenterer et bredt sortiment af produkter til opvarmning. Dimplex el-radiatorer er produceret på samme teknologiske platform som Nobø, innovativ kvalitet og nordisk design som det er bedst.

Læs mere om Dimplex 

Xpelair

Om Xpelair

Xpelair har længe vøret en anerkendt aktør og markedsleder internationalt på ventilationsprodukter, og distribueres i dag til over 80 lande, verden over.

Læs mere om Xpelair