Norge Sverige Danmark Finland

Privacy Policy

Behandling af personoplysninger og informationskapsler (cookies). For vores hjemmesider gælder følgende:

Behandling af personoplysninger sker i henhold til persondataloven.

  1. GENEREL

Glen Dimplex Nordic AS, Lyskær 8B, 2730 Herlev sammen med alle koncernselskaber (" vi " " os " " vores ") er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv. Med henblik på databeskyttelseslovgivningen er vi dataansvarlige, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning (EU) 2016/679 og de nationale love, der vedrører behandling af personoplysninger. Læs venligst nedenstående omhyggeligt for at forstå vores synspunkter og praksis vedrørende dine personlige data, og hvordan vi behandler det.

  1. BESØGERE TIL VORES WEBSITE

2.1                  Vi kan indsamle og behandle personlige oplysninger om dig under følgende omstændigheder:

2.1.1              Når du udfylder formularer på vores hjemmeside ("Site"). Dette inkluderer navn, e-mail og andre oplysninger, som er tilvejebragt på tidspunktet for tilmelding til at bruge vores hjemmeside, hvor du beder os om at kontakte dig om vores varer eller tjenester, abonnere på vores mailingliste, eller abonnere / anmodning vores varer eller tjenesteydelser

2.1.2                       når du giver os oplysninger, når du rapporterer et problem med vores websted, gør en klage, foretager en forespørgsel eller kontakter os af andre årsager. Hvis du kontakter os, kan vi føre en oversigt over denne korrespondance;

2.1.3                       Detaljer om dine besøg på vores websted, herunder, men ikke begrænset til, trafikdata, positionsdata, weblogs og andre kommunikationsdata, hvad enten dette er nødvendigt for vores egne faktureringsformål eller andet, og de ressourcer, du har adgang til (se afsnit 2.2. 2 på Cookies nedenfor).

2.1.4                       når du offentliggør dine oplysninger til os, eller vi indsamler oplysninger fra dig på en anden måde gennem vores hjemmeside.

2.2                  Vi kan også indsamle data på følgende måder:

IP-adresse

2.2.1                       Vi kan indsamle oplysninger om din enhed, herunder hvor tilgængelig din internetprotokoladresse er af hensyn til svindelbeskyttelse. Vi kan også indsamle oplysninger om enhedens operativsystem og browstertype, til systemadministration og til at rapportere samlet information til vores annoncører. Dette er statistiske data om vores brugers browserhandlinger og -mønstre og identificerer ikke nogen enkeltperson.

Cookies

2.2.2                       Vores websted bruger cookies til at skelne dig fra andre brugere af vores hjemmeside. Dette hjælper os med at give dig en god oplevelse, når du gennemser vores websted og tillader os også at forbedre vores hjemmeside. For detaljerede oplysninger om de cookies, vi bruger, og de formål, som vi bruger dem til, se vores Cookie Policy.

2.3                  Vi må bruge dine personlige oplysninger til vores legitime interesser for at:

2.3.1                       give dig oplysninger eller tjenester, du har anmodet om fra os

2.3.2                       tillade dig at deltage i interaktive funktioner på vores websted, når du vælger at gøre det

2.3.3                       sikre, at indholdet fra vores websted præsenteres på den mest effektive måde for dig og din enhed

2.3.4                       forbedre vores hjemmeside og tjenester

2.3.5                       behandle og håndtere eventuelle klager eller forespørgsler fra dig og

2.3.6                       Kontakt dig til markedsføringsformål, hvor du har tilmeldt dig disse (se afsnit 6 for yderligere detaljer).

Website Links

Vores websted kan fra tid til anden indeholde links til og fra tredjeparts hjemmesider. Bemærk, at hvis du følger et link til en af ​​disse websteder, vil sådanne websteder anvende forskellige vilkår for indsamling og privatlivets fred for dine personlige data, og vi accepterer ikke noget ansvar eller ansvar for disse politikker. Når du forlader vores websted, opfordrer vi dig til at læse privatlivsbekendtgørelsen / politikken for hvert websted, du besøger.

  1. KUNDER

3.1                  Vi samler detaljer som navn, adresse, e-mail, telefonnummer og firma når du bestiller varer eller tjenester fra os enten via vores hjemmeside eller andre salgskanaler som direkte kontakt med vores salgspersonale. Vi bruger disse oplysninger til at behandle din ordre og overholde vores kontraktlige forpligtelser.

3.2                  For at kunne udføre vores kontakt med dig, kan vi også nødt til at dele personlige oplysninger med tredjeparter såsom betalingsudbydere og postvirksomheder organisationer til at bistå med levering af goo ds eller tjenester, du har bestilt;

-           DIBS - betaling

-           Afsender - godshåndtering

-           Postnord - fragt og levering af varer

3.3                  Vi kan også reklamere for din tilbagemelding på vores hjemmeside og markedsføringsmateriale (med forbehold for at få dit forudgående samtykke, hvis det er nødvendigt)

3.4                  Vi opbevarer dine oplysninger, så længe vi har brug for dette til at forsyne de varer eller tjenester, der bestilles fra os og i en periode  6 år bagefter . Hvor du har abonneret på at modtage marketing korrespondance fra os, opbevarer vi dine personlige data for den tidsperiode, der er beskrevet i afsnit 6 nedenfor.

  1. LEVERANDØRER

Vi samler detaljer som din nøglekontakts navn, position, e-mail-adresse, telefonnummer og bankoplysninger for at kontakte dig om varer eller tjenester, der er bestilt hos dig, at lægge yderligere ordrer og betale dig for varerne og / eller tjenesterne leveret. Vi opbevarer personoplysningerne i 6 år yderligere for at blive forsynet med varerne / ydelserne.

  1. HVIS DU MULIG GIVER PERSONOPLYSNINGER

Hvor vi skal indsamle personoplysninger ved lov eller i henhold til en kontrakt, vi har med dig, og du undlader at levere oplysningerne efter anmodning, kan vi muligvis ikke udføre den kontrakt, vi har eller forsøger at indgå med dig (for eksempel at give dig vores varer eller tjenester). I dette tilfælde skal vi muligvis annullere et produkt eller en tjeneste, du har hos os, men vi vil underrette dig, hvis det er tilfældet på det tidspunkt.

  1. MARKETING

6.1                  Ud over de anvendelser, der er beskrevet i afsnit 2-4 ovenfor, vil du gerne modtage marketingkorrespondance fra os, abonnere på vores mailinglister eller nyhedsbreve, deltage i nogen af ​​vores konkurrencer eller give os dine detaljer ved netværksbegivenheder, kan vi bruge dine personlige oplysninger til vores legitime interesser for at give dig oplysninger om vores varer, tjenester, forretningsopdateringer og begivenheder, som vi mener kan være af interesse.

6.2                  Du har ret til at fravælge modtagelsen af ​​oplysningerne i afsnit 6.1 til enhver tid. For at fravælge modtagelse af sådanne oplysninger kan du:

6.2.1                       Marker den relevante boks, der er placeret i den formular, som vi indsamler dine oplysninger på.

6.2.2                       ved at klikke på den afmeldte knap indeholdt i en sådan meddelelse modtaget eller

6.2.3                       mail os på personvern@glendimplex.no eller ring +47 74 82 91 00 og giv os dit navn og kontaktoplysninger.

6.3                  Hvor du abonnerer på modtage markedsføring korrespondance fra os, vil vi holde persondata 2 år fra når du er udstyret med mulighed for at fravælge at modtage markedsføring korrespondance fra os.

6.4                  Vi kan dele dine personlige data med marketingpartnere, som hjælper os med vores marketingindsats.

-           Markedspartner AS - Marketing services og rådgivning, Hubspot operation

-           Hubspot - Marketing automation og CRM

-           Superoffice - CRM

For at afmelde fra modtagende marketingoplysninger:

-           Marker den relevante boks, der er placeret i den formular, som vi indsamler dine oplysninger på.

-           ved at klikke på den afmeldte knap indeholdt i en sådan meddelelse modtaget eller

-           mail os på personvern@glendimplex.no eller ring +47 74 82 91 00 og giv os dit navn og kontaktoplysninger.

  1. Overvågning og optagelse

Vi kan overvåge og registrere kommunikation med dig (såsom telefonkommunikation og e-mails) med henblik på kvalitetssikring, overholdelse og kontrakttilfredshed.

  1. AUTOMATISK FORARBEJDNING

8.1                  Vi udnytter automatisk behandling af data til markedsføringsformål såsom nyhedsbreve og målrettede markedsføringsaktiviteter. Dine personlige data, som kan bruges til dette, er data som navn, e-mail-adresse, virksomhedsanslutning, digital adfærd, købshistorie, accept af marketingkommunikation mv.

Disse oplysninger afgør, om du er segmenteret som privat forbruger eller professionel kunde, køb eller ikke-køb, om vi kan sende dig kommunikation og i hvilken form og hvilken form for kommunikation vi sender til dig.

Vi benytter disse oplysninger til at sende dig relevant information i de kanaler, du har accepteret for at modtage dette.

 

  1. RETSGRUNDLAG TIL FORARBEJDELSE AF DINE PERSONLIGE DATA

9.1                  Vi bruger kun dine personlige data, hvor loven tillader os det. Ofte vil vi bruge dine personlige data under følgende omstændigheder:

9.1.1                       til udførelse af en kontrakt, vi indgår med dig

9.1.2                       hvor det er nødvendigt for at overholde en lovmæssig eller lovmæssig forpligtelse, som vi er underlagt

9.1.3                       hvor det er nødvendigt for at beskytte dine vitale interesser med hensyn til et produkt, du har købt hos os og

9.1.4                       for vores legitime interesser (som beskrevet i denne politik) og dine interesser og grundlæggende rettigheder tilsidesætter ikke disse interesser.

  1. OPFYLDELSE AF PERSONOPLYSNINGER TIL TREDJEPART

10.1               Udover de ovennævnte tredjeparter kan vi videregive dine oplysninger til tredjepart for vores følgende legitime interesser som følger:

10.1.1                     til medarbejdere for at lette leveringen af ​​varer eller tjenesteydelser til dig;

10.1.2                     til vores tilknyttede enheder for at understøtte intern administration

10.1.3                     IT-softwareudbydere, der er vært for vores hjemmeside og opbevarer data på vores vegne;

10.1.4                     professionelle rådgivere, herunder konsulenter, advokater, bankfolk og forsikringsselskaber, der giver os rådgivning, bank, juridisk, forsikrings- og regnskabsvæsen;

10.1.5                     Skat og toldmyndighet, regulerende myndigheder og andre myndigheder, der kræver underretning om forarbejdning under visse omstændigheder; og

10.1.6                     tredjeparter, som vi kan vælge at sælge, overføre eller fusionere dele af vores forretning eller aktiver. Alternativt kan vi søge at erhverve anden forretning eller fusionere med dem. Hvis en ændring sker for vores virksomhed så de nye ejere må bruge dine personlige data på samme måde som angivet i denne fortrolighedspolitik.

10.2               Vi kan videregive personoplysninger til politiet, tilsynsorganer, juridiske rådgivere eller lignende tredjeparter, hvor vi er under en lovpligtig forpligtelse til at udlevere eller dele personlige data for at overholde enhver juridisk forpligtelse eller for at håndhæve eller anvende vores hjemmesidebetingelser og betingelser og andre aftaler eller for at beskytte vores rettigheder, ejendom eller sikkerhed for vores kunder eller andre. Dette omfatter udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på svindelbeskyttelse og reduktion af kreditrisici.

10.3               Vi vil ikke sælge eller distribuere personlige data til andre organisationer uden din godkendelse.

  1. GRUNDBORDER DATA OVERFØRSEL

11.1               Når det er tilladt i henhold til gældende lov, kan vi overføre dine personlige data til USA og andre jurisdiktioner udenfor Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ('EØS') med det formål, der er angivet i denne privatlivspolitik. Vi har implementeret bindende selskabsregler / standard kontraktlige klausuler godkendt af Europa-Kommissionen / EU-USA Privacy Shield at sikre overførsel af dine personoplysninger til jurisdiktioner uden for EØS.

  1. DATA SIKKERHED

12.1               Hvor vi har givet dig (eller hvor du har valgt) et kodeord, som giver dig adgang til bestemte dele af vores websted, er du ansvarlig for at holde denne adgangskode fortroligt. Vi beder dig om ikke at dele et kodeord med nogen.

12.2               Desværre er transmissionen af ​​information via internettet ikke helt sikker. Selv om vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere sikkerheden for dine oplysninger, der sendes til vores websted; enhver transmission er på egen risiko.

12.3               Oplysninger, du giver os, deles på vores sikre servere. Vi har gennemført passende fysiske, tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at sikre dine oplysninger mod utilsigtet tab og uautoriseret adgang, brug, ændring eller offentliggørelse. Derudover begrænser vi adgangen til personoplysninger til de ansatte, agenter, entreprenører og andre tredjeparter, der har et legitimt forretningsbehov for sådan adgang.

  1. ADGANG TIL, OPDATERE, SLETTE OG BEGRÆNSE BRUGEN AF ​​PERSONLIGE DATA

13.1               Det er vigtigt, at de personlige oplysninger, vi holder over dig, er præcise og aktuelle. Vær venlig at holde os orienteret, hvis de personlige oplysninger, vi holder om, ændres.

13.2               Databeskyttelseslovgivningen giver dig ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige oplysninger under visse omstændigheder eller tilbagekalde dit samtykke til behandlingen af ​​dine personlige data, hvis dette er blevet givet. Du har også ret til at få adgang til oplysninger om dig, og at denne skal gives i en forståelig form. Hvis du vil have en kopi af nogle eller alle dine personlige oplysninger, skal du sende en mail til personvern@glendimplex.no. Under visse omstændigheder forbeholder vi os ret til at opkræve et rimeligt gebyr for at overholde din anmodning.

13.3               Du kan også bede os om at gøre følgende:

13.3.1                     Opdatere eller ændre dine personlige data, hvis du mener, at dette er unøjagtigt;

13.3.2                     fjern dine personlige data fuldstændigt fra vores database

13.3.3                     sende dig kopier af dine personlige data i et almindeligt anvendt format og overføre dine oplysninger til en anden enhed, hvor du har leveret dette til os, og vi behandler dette elektronisk med dit samtykke eller hvor det er nødvendigt for at udføre en kontrakt eller

13.3.4                     begrænse brugen af ​​dine personlige data.

13.4               Vi kan anmode om specifik information fra dig for at hjælpe os med at bekræfte din identitet og din ret til adgang og for at give dig de personlige oplysninger, som vi holder om dig eller foretage dine ønskede ændringer. Databeskyttelseslovgivningen kan tillade eller kræve, at vi nægter at give dig adgang til nogle eller alle de personlige oplysninger, som vi har om dig, eller overholde eventuelle anmodninger i overensstemmelse med dine ovennævnte rettigheder. Hvis vi ikke kan give dig adgang til dine personlige data eller behandle enhver anden anmodning, vi modtager, informerer vi dig om årsagerne til, med forbehold af eventuelle lovmæssige eller lovmæssige begrænsninger.

13.5               Venligst send eventuelle henvendelser vedrørende ovenstående til vores Databeskyttelsesansvarlig på personvern@glendimplex.no med angivelse af dit navn og den handling, du vil have os til at foretage.

  1. RET TIL AT UNDTAGE TILTEGNELSE

Hvor du har givet dit samtykke til indsamling, behandling og overførsel af dine personlige data, har du retlig ret til at trække dit samtykke tilbage under visse omstændigheder. For at inddrage dit samtykke, hvis det er relevant, bedes du kontakte os på personvern@glendimplex.no.

  1. ÆNDRINGER TIL VORES PRIVATPOLITIK

Vi forbeholder os ret til at opdatere denne privatlivspolitik til enhver tid, og eventuelle ændringer, vi foretager i vores privatlivspolitik, vil blive offentliggjort på denne side. Vi meddeler dig, hvis der er ændringer i denne politik, som væsentligt påvirker, hvordan vi indsamler, gemmer eller behandler dine personlige data. Hvis vi gerne vil bruge dine tidligere indsamlede personoplysninger til forskellige formål end dem, vi har meddelt dig om på tidspunktet for indsamlingen, giver vi dig meddelelse og, hvis det kræves i henhold til loven, søger dit samtykke, inden du bruger dine personlige data til en nyt eller ikke-relateret formål Vi kan behandle din personlige uden din viden eller samtykke, når det kræves af gældende lovgivning eller regulering.

  1. KONTAKT OS

Vi har udpeget en databeskyttelsesansvarlig for at overvåge overholdelsen af ​​denne privatlivspolitik. Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller anmodninger vedrørende denne politik, eller hvordan vi bruger dine personlige oplysninger, bedes du kontakte vores databeskyttelsesansvarlig på personvern@glendimplex.no. Dette er i tillæg til din ret til at kontakte Datatilsynet, hvis du ikke er tilfreds med vores svar på eventuelle problemer, du rejser på https://www.datatilsynet.dk/.

 17. PRODUKTER OG PRISER

Alle priser er vejledende. Vi tager forbehold for eventuelle fejl i produktinformation, prisændringer samt at enkelte varer kan være udsolgte.

Sidst opdateret: 23. maj 2018.

 

 

Udfyld email for at downloade.
Kryds af for at acceptere betingelser og vilkår