Norge Sverige Danmark Finland

Nobø Energy Control

Lavere strømforbrug og mere varmekomfort har aldrig været nemmere!

Nobø Energy Control er et trådløst energistyringssystem som gør at hele familien enkelt kan kontrollere varmen i boligen eller sommerhuset ved hjælp af smarttelefon og tablet.

Med Nobø Energy Control får du et effektivt energistyringssystem som giver dig fuld kontrol over varmen.

Alt hvad du behøver for at komme igang er et trådløst net, centralenheten Nobø Hub, signalmodtagere til Nobø eller Dimplex radiatorer, radiator og systemets egen applikation for smarttelefon og tablet.

Således fungerer Nobø Energy Control

Nobø Hub er selve hjernen i Nobø Energy Control og tilkobles enkelt hjemmenetværket via et netværkskabel. Nobø Hub kommunikerer på denne måden med appen og videre trådløst med elradiatorer, gulvvarme, lamper og andre elektriske apparater, som for eksempel kaffemaskiner, gennem signalmodtagere.

Signalmodtagere kan enten være et plug-in modul som integreres i elradiatoren (NCU og DCU kontrolenheder med radio for Nobø og Dimplex elradiatorer), Nobø gulvtermostat (NTB 2R) eller andre modtagere (RS/RSX 700).

Systemet kan også overstyres via det funktionelle og batteridrevne afbryderpanel Nobø Switch, som gør det enkelt for alle i husholdningen som ikke har adgang til smarttelefon eller tablet at overstyre systemet.

 

Nobø Energy Control

Bemærk: RCE 700 er udløbet.

Nobø Energy Control App

Nobø Energy Control App downloader du gratis via Appstore eller Google Play. Nobø Energy Control har ikke et abonnement og medfører ingen ekstra omkostninger efterfølgende.

Styr varmen i sommerhuset

Med Nobø Energy Control kan du også styre varmen i sommerhuset såfremt du har internetilgang.
Det betyder at du kommer til et varmt sommerhus, og slipper for at bekymre dig om du husker at sætte ovnen i frostsikring før du forlader huset.

Fleksibiliteten gør at du let kan justere varmen, hvis planen om en tur i sommerhuset pludselig ændrer sig. Det eneste du har behov for, er Nobø Hub og el-radiatorer fra Nobø eller Dimplex, med en kontrolenhed klargjort for styring.

Nobø Energy Control har ikke et abonnement og medfører ingen ekstra omkostninger efterfølgende.

Dette har du brug for:

Nobø Energy Control

Applikasjon

Appen downloader du gratis via Appstore eller Google PlayNobø Energy Control har ikke et abonnement og medfører ingen ekstra omkostninger efterfølgende.

Nobø Hub

Nobø Hub

Styring for Nobø og Dimplex modtagere. Styres ved hjælp af tablet og smarttelefon.

Nobø Connect

Nobö eller Dimplex el-radiator

Nobø Energy Control kommunikerer med alle el-radiatorer fra Nobø og Dimplex som er udstyret med kontrolenhed med radiomodtager (1R, 2R eller ER)

Overvej også disse produkter:

Nobø Gulvtermostat

Nobø Gulvtermostat

Ny gulvvarmetermostat med radiomodtager for Nobø Energy Control.

Nobø Switch

Nobø Switch

Afbryderpanel for enkel overstyring af Nobø Energy Control.

Nobø Sense

Nobø Sense

Enkel energibesparelse med praktisk vinduessensor.