Norge Sverige Danmark Finland

Clip On glass

Ændre design på el-radiatoren med et klik!

El-radiatorer kan også være andet en bare nødvendige og funktionelle. Vi renoverer og fornyer som aldrig før og bruger meget tid på at vælge møbler og farver, men også el-radiatorer er blevet en integreret del a findretningen i danske sommerhuse.

El-radiatorer med glasfront har længe været et populært valg, men samtidig ser vi også at mange foretrækker mer stilrene og moderne radiatorer med topudslip.

Rigtige el-radiatorer kan blive prikken over Ièt i et nyt eller renoveret sommerhus. Med clip on glas kan du enkelt og nemt ændre design på radiatoren og give indretningen et løft. Glasset klikker du nemt på efter at ovnen er fastmonteret på væggen.

 

 

Clip On glass

Passer på de fleste Nobø og Dimplex el-radiatorer med toputslipp

Clip On glass passer på de fleste radiatorer fra Nobø og Dimplex og er tilgængelig for el-radiatorer med topudslip i følgende størrelser og effekter:
20cm højde (500W, 750W og 1000W) og i 40cm højde (500W, 750W, 1000W, 1250W).

Ikke kun designet ændres med montering af clip on glass, temparaturen på fronten bliver meget lavere Hærdet og hårdt solidt glas som tåler det meste. Afrundede og polerede kanter gør at radiatoren både ser lækker ud og er sikker for børn og kæledyr.

 

 

Clip On glass

Antracit

Clip On glass

Hvid

Clip On glass

Retro Blue

Enkel montering med et enkelt klik

Clip On glass

1) Placer glasset på toppen af ovnen

Clip On glass

2) Klik glasset enkelt på plads

Clip On glass

3) Fjern beskyttelsesfolien