Norge Sverige Danmark Finland

Personbeskyttelse og brugerbetingelser

Behandling af personoplysninger og informationskapsler (cookies). For vores hjemmesider gælder følgende:

Behandling af personoplysninger sker i henhold til persondataloven.

Ved besøg på vores hjemmesider er du anonym. Ved besøg registreres kun din computers domænenavn (IP-adresse), ikke din mailadresse. Hvis du via vores hjemmesider ønsker, at vi skal udføre nogen form for service for dig eller ønsker at få adgang til indhold, som kræver registrering, har vi brug for visse personoplysninger. De personoplysninger, som du giver os, bruger vi til at yde dig en bedre service og give dig en bedre ydelse, og de anvendes udelukkende til det aktuelle formål og på sikker vis. Dine personoplysninger vil ikke blive benyttet til markedsføringsformål udenfor Glen Dimplex og ej heller blive solgt eller videregivet til tredjepart.

Ved opkobling til vores hjemmesider kan vi automatisk (dvs. ikke ved registrering) indhente ikke-personlige data (for eksempel den anvendte browsertype og det anvendte operativsystem, antal besøg, den gennemsnitlige tid, du er inde på hjemmesiden, hvilke sider du har set på og domænenavn). Vi kan bruge disse data til at overvåge, hvor populære vores hjemmesider er, samt til at forbedre funktioner eller indhold.

"Cookies" – informationskapsler som lagres automatisk på din computer:

Når du besøger vores hjemmesider, kan vi lagre data på din computer i form af en ”cookie” for at kunne genkende computeren næste gang, du besøger os. Hvis du ikke vil modtage cookies, kan du opsætte din browser således, at den sletter alle cookies fra harddisken på computeren, blokerer alle cookies, eller viser en meddelelse før en cookie lagres.

Vores hjemmesider indeholder links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for praksis for personbeskyttelse eller indhold på andre hjemmesider. Vi anser informationen på vores hjemmesider som pålidelig, men kan alligevel ikke garantere, at informationen til enhver tid er korrekt, fuldstændig eller tilgængelig. Vi fralægger os således ethvert ansvar for fejl, mangler og manglende tilgængelighed på siderne.

Immaterialret

Vi har alle immaterielle rettigheder til indholdet på vores hjemmesider, og gengivelse af indhold fra disse er kun tilladt med vores skriftlige samtykke.

Produkter og priser

Alle priser er vejledende. Vi tager forbehold for eventuelle fejl i produktinformation, prisændringer samt at enkelte varer kan være udsolgte.

 

Udfyld email for at downloade.
Kryds af for at acceptere betingelser og vilkår